Sisällön tarjoaa Blogger.

Meitsi

Noniin heissan vain!

Laura täällä, 28 -vuotias reissari, jonka aikomuksena on venyttää, vinguttaa ja säästää mahdollimman paljon pennejä empiiristä kulttuuritutkimusta varten, jota myös matkailuksi kutsutaan. Säästän ihan kaikesta, koska parilla eurolla saa ruuan jostain, muutamalla äyrillä lisää yhden yön ekstraa reissuun. 

Olen siis kirjoitellut näitä matkatarinoita vuodesta 2011, ensimmäisestä rinkkamatkasta lähtien. Nuo tekstit löytyy kyllä blogin suosittelulistalta ja ovat hyvin vanhahkon alustan päällä että katsotaan siirtyisikö ne myöhemmin tälle puolelle. Tällöin reissasin Kaakkois-Aasiaa 4kk, jolloin kulkutauti nimeltä matkakuume tarttui, eikä näytä parantuvan. Näistä reissuista inspaantuneena lähdinkin Vietnamiin vaihtoon (joka ei paradoksina ole alunperin todellakaan ollut suosikkimaani haha), josta tämä blogi sai alkunsa ja keskittyikin hyvin pitkälti siihen. Edelleenkin pidätän oikeuden itselle annettuun Vietnam-expert titteliin, joten kysymyksiä ko. kohteesta voi aina heitellä tänne suuntaan.

Inspiroidun eniten Aasiasta. Epäselväksi ei siis jäänyt että kirjoittelu keskittyy ainakin pääosin matkailupuoleen, mutta toki jos jotakin nasevaa mielenpäälle tulee niin rönsyilen vapaasti muihinkin aiheisiin. Päivän politiikasta nyt olis sanottavaa yks jos toinenkin juttu mutta harkitaan tätä erikseen.

Viimeisin reissu suuntautui loman muodossa Balille, joka oli palkintomatka itselleni. Tarkoituksena surffata, vaeltaa ja ihmetellä että onko tämä Bali nyt kaiken hypetyksen arvoinen. Perille lennettiin metropoli suokkarini Singaporen kautta, josta tarinointi lähtee liikkeelle.

All aboard jne, tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja