Sisällön tarjoaa Blogger.

Huhuu! Onko täällä ennää kettään?


Tässä on nyt hyvä tovi vietetty pidennettyä talviunta.. Johtuen myös hyvin pitkälti siitä, että reissurintamalla tuon Aasian turneen jälkeen on ollut harmittavan hiljaista. Toki pari Eurooppaan kohdistunutta retkeä on ollut mut jotenki oon nähny tän blogin vaan sellaisena kaukomatkailun ooppuksena. 

Nyt olis tarkoitus tökkiä tätä taas eloon, palata ehkä ajassa taaksepäin vielä aikaisempiin reissuihin (niin moni postaus jäi luonnoksiin), kertoa vähän Euroopan pyrähdyksistä. Ehkä päällimmäisenä lähinnä päästä taas kirjoittamisen pariin. Purkaa tätä alati kasvavaa kipinää joka ohjaa sormia näppäimistölle tarkoituksena googlata kaikki matkoja tarjoavat hakukoneet. Se on se innostus rintamuksessa, joka saa jaksamaan muuten niin aika puuduttavan tasaisessa elämäntilanteessa. 

Joka tapauksessa tässä äkkinäisen silmäilyn ja kuntotarkastuksen tehneenä saattap olla että laitan vähintäänkin ulkoasun (blogin, en omaani vaikka tarvetta varmaan olisi) remonttiin, ellen jopa vaihda alustaa kokonaan. Jännitystä iik, miten te maltatte. Te kaksi lukijaa, hah. 

Sen lisäksi tarkoituksena on koota vähän Euroopan reissuista juttua, palata vielä Aasiaan useammankin kerran, niin jutuissa kuin konkreettisestikin ja vähän jotain Suomi retkeäkin mainostaa. Matkaa se on Suomessakin. 


Lähdetään tästä liikkeelle. Muistinvirkistykseksi sekä kuumeen kohotukseksi, otetaampa pieni trip down to memory lane :)
Hanoin kotikadulle on hyvä päättää kuvasarja :)

Ja toki Fat Panda on edelleenkin joka reissussa mukana.
I'm back, palaillaan!

Ei kommentteja