Sisällön tarjoaa Blogger.

Suositus - Bali Dream Resort Ubud

Edellinen Ubud postaus kirvoittikin ihan mukavaa ajatuksenvaihtoa. Nyt keskitynkin tämän lomareissun helmeen, eli majapaikkaan Bali Dream Resortiin.

Vertailin runsaasti eri mestoja ennen edes lentolippujen varausta, mikä on poikkeuksellista verrattuna siihen, miten normaalisti matkustan. Yleensä saavun ensin paikalle ja alan sitten vasta pohtimaan että pitäisi varmaan nukkuakin jossain. Nimittäin kun alan etsimään sopivaa majoitusta, ajaudun ikävään looppiin, jossa vertaan vertaamistani, selaimen välilehtihelvetti huitelee 40:ssä ja vaivun tuntikausia kestävään transsiin. Nyt kun oli kyseessä puhtaasti lomareissu oli lokaation varaaminen etukäteen kuitenkin enemmän kuin suotavaa.

Kovin suosituissa paikoissa hyvän majoituksen etsiminen on kuin hakisi sitä kuuluisaa neulaa heinikosta. Pyöritin Bookingin kautta valehtelematta varmaan 50 paikkaa läpi Balin joka kolkasta. Jossain vaiheessa vertailuun täytyy vaan laittaa stoppi ja jostain syystä Ubud ja sen Bali Dream Resort houkutteli enemmän kuin muut. Tarjous oli muikea, kahdelta hengeltä n. 40€ yö, paikka oli saanut kymmeniä kympin arvosteluja ja kuvista päätellen nimi oli enne. Päätin luottaa näihin spekseihin ja hyvä niin.


Lentokentältä kesti aamulla noin  35 minuuttia kohteeseen. Koska Ubud on niin tiheään rakennettua, ei taksikuskimme meinannut löytää perille. Hän kyseli useammalta paikalliselta neuvoja ja lopulta jäimme tienreunaan "about" kohdalle ja päätimme soittaa respaan. Kerroimme missä olemme saimme vastaukseksi että ihan oikeassa paikassa, pieni hetki niin tullaan noutamaan. Kapean kujan päästä körötteli reippaasti golfkärry meitä hakemaan. Jälkeenpäin huomasimme että kujan alkupäässä on seinä, joka oli täynnä kylttejä ja nuolia osoittamaan oikea suunta. Myös Bali Dream Resort löytyi vilkuilun jälkeen. Tässä vaiheessa vinkkinä kerrottakoon että kannattaa ladata vaikka Google Mapsista offline kartta puhelimeen, niin etsiminen helpottuu huomattavasti.

Saavuimme paikalla todella aikaisin aamulla. Viestini aikaisesta saapumisesta ei ollut saavuttanut respaa ja check in aika oli noin kuuden tunnin päästä, mutta oltiin varauduttu kyllä odottamaan. Mitäs suotta, asia oli "no problem" ja puolen tunnin jalkojen lepuuttamisen ja tervetuliaisdrinkin jälkeen meille oli järjestetty bungalow ja saimme oikastua itsemme aamu-unille. Siis ihan ensiluokkaista palvelua!

Resortissa on vieraille tarjolla omia bungaloweja tai villoja. Villat ovat luonnollisesti isommalle porukalle, bungalowit majoittaa pari henkilöä. Olin aivan onnesta soikeana, kun meidät ohjattiin pieniä puutarhapolkuja pitkin resortin läpi ja edessä avautu sympaattisia mökkejä uima-altaan ympärillä. Koko aluetta ympäröi viimeisen päälle suunniteltu puutarha ja heti ulkopuolelta alkaa suuret riisipellot.


Alueena resort oli rauhallinen ja hiljainen. Mopojen pärinä ei kuulunut ja öisin sai kuunnella sirkkojen siritystä. Yöuinnilla tähtitaivasta tiiraillessa oli olo, että tähän voisi kyllä nyt jäädä. 


Aamiainen oli vallan mainio, joku saattaisi pienehköksi kommentoida, mutta koin sen aivan riittäväksi. Vaihtoehtoina oli kuusi erilaista kombinaatiota, aina perus balilaisesta aamiaisesta full americaniin. Ainoa hetki päivästä, jolloin minulle ei riisi maistu on aamu, joten paahtoleipä ja kanamuna on valintani. Aamiaisen sai myös tilattua terassille, mikä tehtiinkin muutaman kerran. Ja ruoka, iltapäiväkahvit, siivous yms. saapui aina leveän hymyn kera. Yksi suosikki asioistani koko paikassa oli se, kun saapui takaisin päivän jälkeen, respassa toivotettiin iloisesti "Welcome Home!". Sitäpä se olikin. Olisin helposti viihtynyt tuolla toisenkin viikon.

Toki tarina jatkuu siten, että kävin viisi päivää muualla Balilla, mutta palasin vielä kolmeksi yöksi tänne. Tällöinkin palvelu oli ensiluokkaista, he muistivat nimeni suoraan ja myös sen että tykkäsin juoda kahvini terassilla. "Would you like to have afternoon coffee at your room, Miss?".

Tarjolla oli myös Balilaista hierontaa ja spa -hoitoja, mutta ne jätin harmikseni välistä.
Bali Dream Resort ansaitsee täysin  varauksettoman suosittelun! Paljon matkustaneenaa ja yöpyneenä tässä resortissa on heittämättä paras hinta-laatusuhde, mihin olen matkoillani törmännyt. Ainoastaan paikan löytäminen oli haastavaa, jota resort voisi kyllä parantaa. Muuta kritisoitavaa en keksi. En itse hyödy tästä postauksesta mitenkään vaan käsi sydämellä hehkutan varauksetta nimensä mukaisesti Balin Unelma Lomakohdetta. Tähän ei voi pettyä!
Kerroppa onko sulle jäänyt mieleen jotain majoitushelmeä!

14 kommenttia

 1. Näyttää tosi viihtyisältä! Bali on nyt niin suosittu kohde, että itsekin tekisi mieli lähteä käymään, vaikken aiemmin ole paikasta haaveillutkaan. Näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balissa kiteytyy pieneen saareen paljon kaunista. Ehdottomasti käymisen arvoinen kohde :)

   Poista
 2. Balilta löytyy kyllä pilvin pimein majapaikka vaihtoehtoja, ja niitä putkahtelee vuosi vuodelta aina vain lisää. Vaikuttaa rauhalliselta majapaikalta, tällaisille resorteille on varmasti aikansa ja paikkansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja tuollakin alueella oli ihan vieri vieressä majoituksia! Tässä ehdoton plussa oli nimenomaan hyvin rauhallinen sijainti :)

   Poista
 3. Tosi kivan oloinen majoituspaikka, pitää pistää itselle talteen! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen paikka! Repesin kyllä täysin tälle "Nimittäin kun alan etsimään sopivaa majoitusta, ajaudun ikävään looppiin, jossa vertaan vertaamistani, selaimen välilehtihelvetti huitelee 40:ssä ja vaivun tuntikausia kestävään transsiin."lauseelle. Oon ihan samanlainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä että meitä on muitakin :D Tarvis välillä jo toista näyttöä että vois vertailla kaikki vaihtoehot.

   Poista
 5. Ei kuulosta ollenkaan pöllömmältä vaihtoehdolta Ubudiin! Me ravataan Ubudissa siihen malliin, että tämän voisi hyvinkin käydä joskus katsastamassa. Ja joo, tiedän myös hyvin tuon majoituksen etsimisen transsin. Etenkin Balilla kun niitä vaihtoehtoja riittää! Meillä on tapana aina Balilla yöpyä osa matkasta edullisesti ja sijoittaa sitten parin yön verran hemmotteluun villaan omalla altaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ubudissa on kyllä ihan vieri vieressä majoituksia ja lisää näyttää tulevan. Mutta joo tää on kyllä ehottomasti sellanen kohde mihin kannattaa loma päättää :)

   Poista
 6. Mä en yleensä lue hotelleista, mutta Bali on jotenkin viime aikoina houkutellut, niin klikkasin tänne. Näyttää tosi kivalta ja hintatasokin kohdallaan. Kaunis huone ja söpö pieni allas, nuo polut puutarhassa on ihania. Voisin hyvin yöpyä täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä paikka on ehdottomasti nimenomaan hinta-laatusuhteeltaan oikeastaan paras paikka missä olen yöpynyt! Todella sympaattinen paikka :)

   Poista
 7. Oi ihanaa kiitos vinkistä, suunnitelmissa vihdoin tänä vuonna lähteä Ubudiiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi huippua! Ubub on kyllä kokemus. Tälle paikalle kyllä varaukseton suositus! :)

   Poista