Sisällön tarjoaa Blogger.

Mättöpostaus

Ruoka on tajuttoman hyvvää. Ja täällä se on vielä halpaaki! Ajattelin suoda yhden kirjoituksen ainoastaan ruualle. Kirjotan tätä osuvasti hirveessä nälässä, enkä oo kaupassakaan käyny. Tietenki voisin käydä viemässä tuolta Ranskan edustajalta jotain, kun se meni syömään pilvipäissään mun Milkan jääkaapista. Mur. 

Mutta niin enjoy!
Halong Bayn reissulla (elokuussa kaks päivää) meillä oli kaikki eväät jo maksettuna ja lounastelu sujui paikalliseen tapaan, eli hirviä määrä ruokia pöytään ja jokainen ottaa kuppiinsa minkä verran tahtoo. Ja koska satama-alueella oltiin, oli tarjolla paljon kalaa ja äyriäisiä. Määki maiston simpukan, rebel kun olen.


Phở gà 

Pho. Vietnamin kansallisruoka ja ylpeys. Nuudelisoppa, joka syydään yleisimmin naudanlihan kanssa (Pho bo) tai kuten minä tykkään, kanalla (Pho ga). Lautanen ämpätään täyteen kiehuvaa soppaa ja nuudeleita ja sekaan heitetään liha kypsymään. Avot! Siis tää on yks mun suosikki täällä, jos mukaan ei oo eksyny korianteria. Miten yks heinä voi maistuakki niin pahalle?
2,5 euron sushimätöt marketista. Eikä vieläkää oo vatta menny sekasi!
Kouluruokaa tarjoo kunnon väki.. Eurolla tietenki. Mi xào giòn.

Liha nuudeli hässäkkä. Uuuh! Parhainta kadulta ostettuna.
Ja toinen hässäkkä! Täällä on niin tolkuttomasti variaatioita näissä riisi/nuudeli, lihalla/kalalla/ilman ruuissa, enkä yhteenkään huonoon oo vielä törmänny. Paitti jos sotketaan sitä korianteria..Ite keskityin olennaisimpaan.

Ja oikeaoppisesti mini mini muovituoleilta ja pöydältä tarjottuna. Tuona päivänä oli oikeesti kylmä. Sato vettä ja muutenki ilma viileni... Reiluun kahteenkymmeneen ja olin takki päällä. Paleli.
Jälkkäriksi kuva mun suokkarikahvilasta, The Note Coffeesta. Siellä kahvin mukana tulee aina joku hyvänmielen Post-it lappu. Ja siellä saa itsekin kirjottaa laput täyteen jos tahtoo. Koko kahvilan seinät on täynnä värikkäitä lappuja, ihana mesta!

Nälkä?

2 kommenttia

  1. Se korianteri on yks KIROUS! Vihaan sitä myös ja sitä pämpättiin Vietnamissa jokavidun soppaan! :-D

    VastaaPoista
  2. Rouni! <3 Siis mää alan nykyään jo yökkäileen ihan julmetusti jos sitä eksyy suuhun, hävettää :D Mutta minkäs teet, se on vihollinen!

    VastaaPoista