Sisällön tarjoaa Blogger.

Stuff one can carry on a motorbike

Hanoissa ollessani halusin ehdottomasti taltioida vietnamilaisten kekseiliäisyyden, mitä logistiikkaan tulee. Seuraa siis kuvakimara aiheesta; Mitäs kaikkea sen mopedin kyydissä voikaan kulettaa?


















Eli siis käytännössä olisi helpompi luetella asioita, mitä ei voi kuljettaa mopolla. Sohvaa en ole vielä nähnyt kyydissä reissujeni aikana. Mutta hyvin kirjavan kattauksen kaikkea muuta. On nämä näppäriä velikultia!


8 kommenttia

  1. Ihmeellisesti kaikki pysyy kyydissä... Vähän sama meininki oli Dominikaanisessa Tasavallassa. Mopon kyydissä metrinen baananiterttu poikittain tai kanistereita joka puolella roikkumassa tai kymmeniä muovikoreja pursuilevana kasana. Ja koko perhe pikkulapsineen tarakalla, tietysti ilman kypärää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä muuallakin osataan ja on varmasti ollut näky :D

      Poista
  2. Nämä ovat niin mainioita. Olen joskus pysähtynyt Can Thossa markkoinoilla seuraamaan mopedin lastaamista. Sen molemmilla puolilla oli valtana kokoisia säkkejä täynnä kaikkea mahdollista vihannesta, kuskin takana mjuistaakseni riisisäkkejä, kahvoista roikkui kaikkea mahdollista. Ja lopulta kuskin taakse hyppäsi kekojen päälle vielä vaimo sylissään kaljakeissi.

    Toinen aika jännä juttu oli, kun Vietnam valmistautui uuteen vuoteen. Silloin tarakalla kulki käsittämätön määrä puita:http://www.travelloverblogi.fi/hanoi-valmistautuu-vuoteen-2015/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten mahtava kollaasi :D Kyllä vaikka kaikki luulee jo nähneensä niin aina ilmaantuu jotain yllättävää kuskattavaa!

      Poista
  3. Tutunnäköistä menoa, ihmettelin itsekin näitä mopoilijoita Vietnamissa matkustaessani. Samanlaista touhua näkyi myös Intiassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä mopoilijoissa on kyllä joka puolella maailmaa ihan omanlaisensa viihdearvo :)

      Poista
  4. Mä joskus keräsin vastaavia kuvia Kiinasta, täytyiskin kaivella ne jostain esiin! Tosi hauska juttu, näitä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma :) Olen tällä hetkellä Kiinassa ja täytyy sanoa että totta täälläkin osataan virittää tarakalle kaiken näköistä kuskattavaa!

      Poista