Sisällön tarjoaa Blogger.

Myrskyn silmässä

Koska suomalaisia tässä ollaan, niin puhutaampa hetki säästä. Kesäkuu on Shanghaissa sateisin kuukausi. Lämpötila huitelee lähes poikkeuksetta kolmenkympin yläpuolella ja ilmankosteus on kirjaimellisesti käsin koskelteltavissa. Sateet tulevat välillä aika rajullakin voluumilla, jolloin horistonttia et kovin pitkälle näe. Myös taifuuneja voi esiintyä.

Toimistomme on 25. kerroksessa. Myrskyjen spottaamiseen siis oivallinen korkeus. Eräänä päivänä takaperin alkoikin yhtäkkiä toimistossa kaivata lisävaloa. Kun käänsi päätään pihalle päin, huomasi kyllä miksi. Oltiin lopulta porukalla räpsimässä kuvia nousevasta myrskystä, joka olikin aika komea!



Kun taivas lopulta repesi, ei viereisiä rakennuksia juuri nähnyt.

Ilman sateenvarjoa ei juuri kannata kesäkuussa kulkea! Ei oikeastaan edes lounaalle, sillä sekin on koettu että hissimatkan aikana 25. kerroksesta alas voi sää muuttua täysin päinvastaiseksi kuin lähtiessä. On vähintäänkin suositeltavaa jemmata niitä kotiin, työpaikalle ja milloin missä liikkuukin. Lisäksi sontsia voi vuokrata metroasemilta, mikä onkin kätevää. Täällä on ajateltu kaikkea!

Ei kommentteja